Ιn association with: UNGDOMSSKOLEN OG 10. KLASSE   

Τίτλος: «EVS: Wanted!»

Τόπος: Vordingborg, Denmark

Ημερομηνίες: 1 Απριλίου 2018 (διάρκεια 6 μηνών)

Δηλώσεις συμμετοχής: εώς ΤΕΤΑΡΤΗ 07 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

αποστέλλοντας motivation letter & CV Europass (in English),

στην ηλεκτρονική διεύθυνση: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

Η Youthfully Yours Gr δίνει για ακόμη μια φορά την ευκαιρία σε ένα άτομο από την Ελλάδα έως 30 ετών να ζήσει μια εμπειρία εθελοντικής προσφοράς στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εθελοντικής Υπηρεσίας του Erasmus+.

Ο εθελοντής θα φιλοξενηθεί από τον οργανισμό UNGDOMSSKOLEN OG 10. KLASSE προκειμένου να γνωρίσει την κουλτούρα της Δανίας και να συνεισφέρει στην τοπική κοινότητα, ιδιαίτερα μέσα από την αλληλεπίδραση με τους νέους. Ο εθελοντής θα προσφέρει υπηρεσία σε ένα κέντρο δημιουργικής απασχόλησης εφήβων, ενώ οι δραστηριότητες του θα περιλαμβάνουν την συνεργασία με μαθητές σε τοπικά σχολεία, την διοργάνωση συναυλιών μαζί με άλλους εθελοντές σε τοπικό κέντρο, τη διοργάνωση εκδηλώσεων για την προώθηση του οργανισμού κ.ά. Επιπρόσθετα, ο εθελοντής θα έχει την ευκαιρία να υλοποιήσει μια δική του ιδέα για πρότζεκτ!

Το πρόγραμμα καλύπτει τα ταξιδιωτικά έξοδα από και προς τη χώρα του προγράμματος, την ασφάλιση του υποψηφίου, τη διαμονή και διατροφή του, όπως επίσης του εξασφαλίζει ένα χρηματικό ποσό για την κάλυψη καθημερινών εξόδων.

Οι υποψήφιοι, οι οποίοι πρέπει να είναι έως 30 ετών, για να δηλώσουν συμμετοχή μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα (απαραίτητα σε μορφή Europass και στα αγγλικά) το οποίο να περιγράφει στοιχεία που είναι σχετικά με τη θέση και ένα σύντομο κείμενο επίσης στα αγγλικά που θα περιγράφει τα κίνητρα τους  για συμμετοχή και πως μπορούν να βοηθήσουν στο συγκεκριμένο πρόγραμμα (motivation letter) μέχρι την Τετάρτη 07 Φεβρουαρίου στο email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Pin It