Έλα να περάσουμε μαζί μια ξεχωριστή ημέρα!
Θα χαζέψουμε παλιές ταινίες, θα γίνουμε δημιουργικοί με τρομακτικές διακοσμήσεις, και θα ανακαλύψουμε τις πιο απίθανες προλήψεις.
You think you know what finger food is? come and see!
Do not forget to ask trick or treat!

Ρίξτε μια ματιά για πολλά περισσότερα στο Facebook Event μας εδώ.

Σας καλωσορίζουμε στο πρώτο Halloween Party της Youthfully Yours GR!!!

H YYGR γιορτάζει το Ηalloween με movie night!!
Ταινία ,halloween snacks, όμορφη παρέα και μασκαρέματα,τρελά μακιγιάζ κτλ. Σας περιμένουμε όλους να γεμίσει το σπίτι με τρομακτικές φάτσες και φωνές!! Η ταινία θα ξεκινήσει στις 20:00

 

Το καλοκαιράκι πλησιάζει, η ακαδημαϊκή χρονιά φτάνει στο τέλος της και η @Youthfully Yours Gr σε καλεί την Παρασκευή 26 Μαΐου στις 18.00-21.00 στο σπίτι της , για να το γιορτάσουμε όπως κάθε χρόνο!

Έλα να γνωριστούμε, να χαλαρώσουμε, να παίξουμε, να διασκεδάσουμε!

SOCIAL ENTREPRENEURSHIP DAY!


Μαζί με εθελοντές της οργάνωσης μας και μέλη άλλων τοπικών οργανισμών νεολαίας, πραγματοποιήσαμε εργαστήριο για την κοινωνική επιχειρηματικότητα. Μέσα από δημιουργικό χρόνο και διάλογο, αναπτύχθηκαν πολλές νέες ιδέες για την ανάπτυξη τοπικών επιχειρήσεων κοινωνικής επιχειρηματικότητας!

 

Η παρέα της Youthfully Yours Gr σε καλεί να τη γνωρίσεις από κοντά.

Έλα να μάθεις τι κάνουμε μέσα από παιχνίδια, διαδραστικές εφαρμογές και… ομαδικές δημιουργίες.

Θα σε δροσίσουμε και θα σε μάθουμε… κόλπα - έλα στις 5 για να προλάβεις τα παιχνίδια μας!

'Σπρώξε' την κατάσταση, βρες τις απαντήσεις, βάλε το.. λιθαράκι σου και πού ξέρεις, μπορεί να κερδίσεις κάποιο από τα ιδιαίτερα δώρα μας!

Μπήκε η άνοιξη και εμείς βγαίνουμε στην ταράτσα!
Εσύ πού θα είσαι;

facebook event: https://www.facebook.com/events/1613642302288848/

Ποιός ο λόγος να μαζευτούν Χ άγνωστοι που ταξίδεψαν κάποια στιγμή με την Youthfully Yours? Μα φυσικά για το πάρτυ! την γνωριμία ανθρώπων που έχουν μια περίπου κοινή εμπειρία, την.. αναβίωση χαρύμενων στιγμών, την υπενθύμιση της συλλογικής προσπάθειας, την παρουσία του ίδιου συναισθήματος : είμαστε ανοιχτοί και μαθαίνουμε από τους πάντες και τα πάντα! -και φέρνουμε και τους φίλους μας που κάποια στιγμή νόμισαν οτι όλα αυτά ήταν στην φαντασία μας! Ε ναι λοιπόν, party στο Hobo!