Ιn association with: «Hiros Agora»

Τίτλος: «EVS works in Kecskemit»

Τόπος: Kecskemet, Hungary

Ημερομηνίες: αρχές Απριλίου 2018 (διάρκεια 12 μηνών)

Δηλώσεις συμμετοχής: Άμεσα

αποστέλλοντας motivation letter & CV Europass (in English),

στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

Η Youthfully Yours Gr δίνει για ακόμη μια φορά την ευκαιρία σε ένα άτομο από την Ελλάδα έως 30 ετών να ζήσει μια εμπειρία εθελοντικής προσφοράς στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εθελοντικής Υπηρεσίας του Erasmus+.

Ο εθελοντής θα φιλοξενηθεί από τον οργανισμό Hiros Agora προκειμένου να γνωρίσει την κουλτούρα της Ουγγαρίας και να συνεισφέρει στην τοπική κοινότητα, ιδιαίτερα μέσα από την αλληλεπίδραση με τους νέους. Ο εθελοντής θα προσφέρει υπηρεσία σε έναν οργανισμό νεότητας και οι δραστηριότητές του θα περιλαμβάνουν τη δημιουργική απασχόληση παιδιών και εφήβων, όπως συμμετοχή μαζί τους σε παιχνίδια και αθλήματα και υλοποίηση κοινωνικών, εκπαιδευτικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων, καθώς και τη διοργάνωση δράσεων με στόχο την προώθηση του οργανισμού. Επιπρόσθετα, θα φροντίσει για την προώθηση του EVS.  Το πρόγραμμα καλύπτει τα ταξιδιωτικά έξοδα από και προς τη χώρα του προγράμματος, την ασφάλιση του υποψηφίου, τη διαμονή και διατροφή του, όπως επίσης του εξασφαλίζει ένα χρηματικό ποσό για την κάλυψη καθημερινών εξόδων.

Οι υποψήφιοι, οι οποίοι πρέπει να είναι έως 30 ετών, για να δηλώσουν συμμετοχή μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα (απαραίτητα σε μορφή Europass και στα αγγλικά) το οποίο να περιγράφει στοιχεία που είναι σχετικά με τη θέση και ένα σύντομο κείμενο επίσης στα αγγλικά που θα περιγράφει τα κίνητρα τους  για συμμετοχή και πως μπορούν να βοηθήσουν στο συγκεκριμένο πρόγραμμα (motivation letter) μέχρι τις 19/02 στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Pin It