Τίτλος: Chances and Challenges
Διάρκεια: 27/03/2015 – 27/05/2015
Πόλη: Plymouth, Ηνωμένο Βασίλειο
Αν έπρεπε να περιγράψω με μία λέξη την εμπειρία μου στο πρόγραμμa θα ήταν: Μοναδική! Μόνο έτσι μπορώ να χαρακτηρίσω την εμπειρία μου στο Plymouth της Αγγλίας.
Μέσα από το πρόγραμμα είχα την ευκαιρία να συνεισφέρω στην ανάπτυξη ενός ΜΚΟ με το να διοργανώνω καμπάνιες για την προώθηση της δράσης του. Επίσης, παράλληλα με την απασχόληση μου, γνώρισα πολύ ενδιαφέρον κόσμο και είχα την ευκαιρία να γνωρίσω την Αγγλία σαν κάτοικός της.
Μέσα από αυτήν την εμπειρία είχα την ευκαιρία να καλλιεργήσω νέες δεξιότητες όπως να διαχειρίζομαι καλύτερα το χρόνο μου αλλά και να δοκιμάσω τον εαυτό μου σ’ένα άγνωστο περιβάλλον, γνώρισα ανθρώπους και δημιούργησα φιλίες που θα μου μείνουν αξέχαστες.
Τέλος, πολύ σημαντική για εμένα ήταν η βοήθεια που μου παρείχαν καθ' όλη τη διάρκεια οι άνθρωποι με τους οποίους συνεργάστηκα, αλλά και το αίσθημα πληρότητας που μου δημιούργησε η ενασχόληση μου σε έναν τέτοιο οργανισμό. Είναι μια εμπειρία που θα συνιστούσα ανεπιφύλακτα.