Μάιος 2016

Micro Sculpting, Piniata και God's Eye.

Απρίλιος 2016

T-shirts και τι λένε τα άστρα;

Νοέμβριος 2015

Up-cycle and Fanzine

Δεκέμβριος 2015

Origami, 3D Cards και φυσικά Χριστούγεννα!

Φεβρουάριος 2016

Φωτιστικά, μάσκες και όταν το ξύλο γίνεται όνειρο!

Μάρτιος 2016

Κεραμική, σημειωματάρια και διάτρητο χαρτί, δηλαδή stencil!

Καλλιτεχνικά Εργαστήρια

από την Youthfully Yours

 

Κάθε Παρασκευή, Καναρη 1,  Τ.Κ 54644, 2ος Όροφος

Ώρα προσέλευσης: 5:00 μ.μ.

Ώρα έναρξης: 5:30 μ.μ.

 

 

Μετά το Pop (-Up Cards, το 1ο καλλιτεχνικό εργαστηριο που υλοποιήθηκε) δεν έχει stop!
Τα ανοιξιάτικα καλλιτεχνικά εργαστήρια από την ομάδα εθελοντών της Youthfully Yours είναι εδώ!

Και τι να πρωτοκάνεις; Γλάστρες που σε λίγο θα μεγαλώσουν τα σποράκια που φύτεψες για την άνοιξη, τα πολύχρωμα και πολυμορφικά! τετραδιάκια σου για το νέο εξάμηνο, τις σκέψεις σου ή τις καλλιτεχνικές σου ανησυχίες, τις δικές σου σφραγίδες και τυπώματα ή να ανανεώσεις τα παλιά σου T-Shirt για μια ολοκαίνουρια θερινή γκαρνταρόμπα;

Οι εφαρμογές είναι άπειρες και όσο θα έρχεσαι, τόσο θα πλυθαίνουν και οι θεματικές μας!
Ελα να περάσουμε δημιουργικά με τους εθελοντές και συνεργάτες μας, μάθε τεχνικές, και κάνε την καθημερινότητά σου πιο χρωματιστή! Εκτονώσου μέσα από την τέχνη γνώρισε νέους ανθρώπους και βρές τον χώρο που το λάθος είναι ευτύχημα, το λέρωμα μια νέα προσέγγιση και η 'πατάτα' η ανακάλυψη καινούριων δυνατοτήτων!

Πάρε τους φίλους σου ή έλα μόνη/ος σου και αιτηθείτεστέλνοντας την πρόθεση συμμετοχής σας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Σημειώστε το/τα όνομα/τα και τηλέφωνο/α που μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας, και τον τίτλο του εργαστηρίου που ενδιαφέρεστε στο θέμα του mail και έτοιμοι!

Μπορείτε να φέρετε δικές σας γλάστρες ή χάντρες ή υφάσματα ή οτιδήποτε άλλο, υλικά που έχετε ήδη και θέλετε να χρησιμοποιήσετε, ακόμα κι αν δεν ξέρετε τι θέλετε να τα κάνετε, μπορείτε να τα φέρετε να σας δώσουμε ιδέες!

Η Youthfully Yours, συλλέγει άπειρα αντικείμενα που μόνα τους μπορεί να μην κάνουν τίποτε, σε σύνολο όμως προκύπτουν μοναδικές δημιουργίες!

Παλιά puzzle που τους λείπουν κομμάτια, μεταλικά εξαρτήματα όπως υπολογιστών ποδηλάτων ή και το χτυπητίτι του καφέ και ότι άλλο φανταστείτε, παλιά κεριά, κλειδιά κουμπιά κορδέλες και κλωστές, βελόνες πλεξίματος,τρέσες, βιβλία, cd, περιοδικά κι εφημερίδες, παλιές φόρμες κεικ, μεταλικοί σκελετοί (για το πλύσιμο των πιάτων ή από παλιά φωτιστικά, καλάθια φρούτων ή κάτι που τα θυμίζει ) φελλούς και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε...

 

Μάρτιος

 • 4 Μαρτίου - Geometry on pottery
 • 11 Μαρτίου - Handmade Notebooks!
 • 18 Μαρτίου - Intro to Stencil
 • 25 Μαρτίου - Bird Chants

Απρίλιος

 • 1 Απριλίου - Edit your T- Shirts
 • 8 Απριλίου - Stars - Zodiacs
 • 15 Απριλίου - Stamps
 • 22 Απριλίου - Easter Applications

Μάιος

 • 13 Μαΐου - Micro sculpting
 • 20 Μαΐου - Piniata
 • 27 Μαΐου - God's Eye

 

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μέγιστος αριθμός: 8 άτομα

Προτεινόμενη εισφορά για την κάλυψη υλικών: 2 ευρώ

Μπορείτε να φέρετε και τα δικά σας αντικείμενα και υλικά που θέλετε να χρησιμοποιήσετε.

 

Pin It