Μια ακόμα δράση στο δρόμο από την ομάδα εθελοντών της Youthfully Yours Gr οπου μετά από βαθιά περισυλλογή και καινοτόμες ιδέες που έκαναν πάταγο, αποφάσισαν να διοχετεύσουν την ενέργεια και το ταλέντο τους στην προσπάθεια να σώσουν το νερό!
Η ευτυχής ανακάλυψη της... 2ης ύλης μας (1η το νερό!) τα μπαλονάκια, ενθουσίασε όλη την παρέα και περάσαμε ώρες γεμίσματος και νεροπόλεμου, -
ε, μας πήρε λίγο παραπάνω γιατί παίζαμε κιόλας- είχαν σαν αποτέλεσμα να γεμίσουμε 700 νερομπαλονάκια για όλους αυτούς που θα συναντούσαμε στο δρόμο!

 

Η ομάδα εθελοντών των Street Actions της Youthfully Yours ξαναχτυπά!
Μετά από συναντήσεις, καφέδες, κατασκευές και οργάνωση, η ομάδα αποφάσισε να πειραματιστεί και να δοκιμάσει τις δυνατότητές της δοκιμάζοντας να αξιοποιήσει τον όγκο ανακυκλώσιμων υλικών που προκύπτουν καθημερινά σε έναν χώρο με ιδιαίτερη κίνηση. Τα αλουμινοκουτάκια πληθαίναν όπως και τα χαρτονάκια από τα ρολά υγείας κι έτσι πιάσαμε όλοι δουλειά.
Ξεφτύσαμε τα χαρτονάκια για να κάνουμε την πρώτη μας ύλη, δηλαδή χαρτοπολτό, και πετσοκόψαμε τα αλουμινοκουτάκια σε μαραθώνιους ψαλιδιών και πλεξίματος!
Στήσαμε το αυτοκολητάκι που συνόδευε κάθε αλουμινοκουτάκι, ψωνίσαμε σπόρους, στήσαμε το ιντερνετικό Event μας, και στείλαμε το δελτίο τύπου μας.
Βάλαμε τις κατασκευές μας σε σακούλες, φορέσαμε το λογότυπο της ομάδας στο πέτο και συζητήσαμε καλές πρακτικές προσέγγισης των περαστικών και βγήκαμε στο δρόμο.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

-Θέλεις και εσύ μια ευχάριστη σκέψη για να γίνει η ημέρα σου πολύχρωμη;

 

Δράσεις στην πόλη by

Youthfully Yours Gr & PlanBe, Plan it Be it

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Youthfully Yours GR είναι ένας Μη Κυβερνητικός Οργανισμός από την Ελλάδα με δραστηριότητα σε Ευρωπαϊκό επίπεδο, που ενδιαφέρεται για τις Τέχνες και τον Πολιτισμό, το Περιβάλλον, τη Δημοκρατία, τον Εθελοντισμό, όπως και τις αστικές δραστηριότητες.

Επιθυμεί να ενθαρρύνει τους νέους να συμμετέχουν σε Ευρωπαϊκά προγράμματα κατάρτισης και ανταλλαγής στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+, έτσι ώστε να οικοδομηθεί ένα ισχυρότερο μέλλον για την χώρα μας.

Ο οργανισμός τα τελευταία χρόνια είναι ιδιαίτερα ενεργός στον τομέα των αστικών δράσεων έχοντας πραγματοποιήσει ποικίλες επιτυχημένες δράσεις στοχεύοντας στην προώθηση μιας πιο θετικής και αισιόδοξης αντιμετώπισης της καθημερινότητας.

Η Happy Thoughts είναι μια αστική δράση που έχει στόχο να υπενθυμίσει στους ανθρώπους τα ουσιαστικά πράγματα στη ζωή, εμπνέοντας και διαδίδοντας χαρά και αισιοδοξία. Πρόκειται για μια δράση που ξεκίνησε στις ελληνικές πόλεις και επεκτείνεται στην Ευρώπη. Ήδη σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Βόλο, Σέρρες αλλά και Σλοβενία, Ρουμανία, Αρμενία  έχουν μοιραστεί εκατοντάδες ευχάριστες σκέψεις από εθελοντές και συνεργάτες του Youthfully Yours.

 

Από το official event:

"Φθάσαμε αισίως στην 4η συνεχόμενη χρονιά!
Τα Χρώματα που για πρώτη φορά στην Ελλάδα οργανώθηκαν από την ομάδα SFINA έρχονται και φέτος στην Θεσσαλονίκη. Πολλές εκπλήξεις και φέτος σε μία γιορτή για την επικοινωνία, την αγάπη και το παιχνίδι που τόσο έχουμε ξεχάσει.
Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινώνονται μέρα με την μέρα όσο θα πλησιάζουμε στην τελική ευθεία.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ:
http://www.merametaxromata.gr/f-a-q/"

H Youthfully Yours GR θα είναι φέτος εκεί με όλους τους εθελοντές του! Μια μεγάλη παρέα! :D Φορέστε το άσπρο μπλουζάκι σας και ελάτε μαζί μας να διασκεδάσουμε. Μαζευόμαστε στις 10:00 το πρωί στο χώρο του οργανισμού, Κανάρη 1 Θεσσαλονίκη (περιοχή Ιπποκράτειο), για να εξοπλιστούμε και ξεκινάμε όλοι μαζί για μία αξέχαστη μέρα!

Τα χρώματα για την εκδήλωση θα διατεθούν από τh Youthfully Yours!

Εμείς θα είμαστε εκεί! Εσείς;

Join our Facebook Event:

 

Η Youthfully yours GR

σε συνεργασία με την GEYC Romania στα πλαίσια του #prismaEU Network,

βρέθηκαν την Τετάρτη 15 Ιουλίου στις 11 το πρωί στον Λευκό Πύργο αναζητώντας “Τι αξίζουν οι νέοι”.

Με μερικούς μαυροπίνακες και χρωματιστές κιμωλίες

φίλοι του YY αλλά και περαστικοί

μοιράστηκαν μαζί μας τις ιδέες τους φωτογραφήθηκαν

και συζητήσαμε για το Erasmus+ !

 

 

 

 

Youthfully Yours GR was at the streets of Thessaloniki with a powerful group of volunteers, sharing traditional bracelets for free to welcome spring and spread happiness! A rainy 1st of March was just the day to do it! ♥

 Publishers: newsfish.gr , kulturosupa.gr

 

 

 

 

What is Happy Thoughts Action

“Happy Thoughts” is an action turning into wave, aiming to remind people the really important stuff in life, inspiring them and spreading happiness.

How the action started

On October 2013, a group of friends took a small step in spreading positive energy and optimism to passengers-by the city centre of Thessaloniki. Watching people getting demotivated, influenced by the economical crisis and too-much immersed on their problems, they decided to encourage them see the whole picture again by inspiring them with little Happy Thoughts.¬ The friends were volunteers of Youthfully Yours Gr. They organized themselves and they filled the streets of Thessaloniki with Happy Thoughts along with their lust for life. The action turned into wave, taking place again in Athens a few months later.