Στον χώρο Νεανικής κοινωνικής δραστηριότητας Youthfully Yours GR στην Κανάρη 1, Τ.Κ. 54644, Περιοχή Μπότσαρη, διοργανώνεται σειρά συναντήσεων με θέμα την Ψυχολογία και την Προσωπική Ανάπτυξη.

Οι συναντήσεις έχουν βιωματικό και ομαδικό χαρακτήρα και πραγματοποιούνται βάσει τεχνικών μη τυπικής μάθησης.
Μέσα από ασκήσεις και σενάρια οι συμμετέχοντες καλούνται να σκεφτούν και να οραματιστούν με θετικό τρόπο το ποιοι είναι, πως λειτουργούν, πως μπορούν να γίνουν οι ίδιοι καλύτεροι και πως μπορούν να δρουν πιο υπεύθυνα στην κοινωνία χρησιμοποιώντας τα θετικά τους στοιχεία, επιβιώνοντας στον τρελό τρελό μας κόσμο.

Μάντεψε τι σε περιμένει στην ταράτσα της Youthfully Yours!

Στη σφαίρα ανακάλυψης και τόλμης να κάνουμε νέα πράγματα, να ερχόμαστε πιο κοντά σε υγιείς επιλογές και σε επαφή με νέες κουλτούρες, φιλοσοφίες και σωματικά και πνευματικά, η Youthfully Yours, ανοιχτή σε προτάσεις μαθημάτων, θα υλοποιήσει κύκλο τεσσάρων μαθημάτων Yoga!

 

Η Youthfully Yours προσπαθεί να μην παράγει σκουπίδια χρησιμοποιώντας upcycled αντικείμενα,όπως για παράδειγμα βαζάκια για ποτήρια, χαρτοπολτό από χαρτιά που δεν χρειαζόμαστε, βάσεις για ρεσώ από κονσέρβες κ.α.

Ζητά και λαμβάνει ανακύκλωση από όποιον θέλει να αξιοποιήσει τα σκουπίδια του έχοντας αναρτημένη λίστα που θα βρείτε εδώ.

 

«- Κι ένα νεράκι!
. - Βρύσης?
. - Εμφιαλωμένο παρακαλώ »

Η Youthfully Yours σε συνεργασία τον οργανισμό Cross Culture International Foundation της Μάλτας, μοιράζεται την ανάγκη για ανοιχτό διάλογο στο ζήτημα της μετανάστευσης.

Αποφασίσαμε να δούμε σφαιρικά το ζητούμενο και να αναπτυχθούμε ανάλογα με το ενδιαφέρον που προέκυψε από τους εθελοντές που συμμετείχαν αλλά και τον ρόλο της ΥΥ ως χώρος ελεύθερης συζήτησης για οποιοδήποτε θέμα απασχολεί τον ενεργό νέο σήμερα.
Γι΄αυτό μετά από μια σειρά συναντήσεων, συζητήσεων και προτάσεων η ομάδα αποφάσισε να δράσει σε 3 μέτωπα!

Από την εμπειρία στη μόρφωση!

Πότε δεν θα πιστέψεις πως η απλή συναναστροφή με ανθρώπους που γεννηθήκαν στην άλλη πλευρά της γραμμής ή και με ανθρώπους που γεννηθήκαν στην ίδια μεριά με σένα θα σου δώσει αυτό που σου λείπει από την τυπική περπατημένη μορφή μόρφωσης, δεν θα πιστέψεις πως η έλλειψη καθηγητή και θρανίου ή πανεπιστημιακού εδράνου θα δράσει τόσο αποτελεσματικά ώστε να απορροφήσεις κάθε πληροφορία και να την αξιοποιήσεις.

Η Youthfully Yours GR συμμετέχει στην εκδήλωση

«Πάμε για άλλες…Πολιτείες»

που διοργανώνεται από το

Γραφείο Διασύνδεσης Πανεπιστημίου Μακεδονίας

την Πέμπτη 19 Μαρτίου, 2015

 

H Youthfully Yours GR παρουσιάζει τα προγράμματα Erasmus+ στην τηλεόραση του SKAI

 

 

Η Youthfully Yours GR συμμετέχει στην εκδήλωση

Opportunities 101: Beat the lost Generation Destiny!

που διοργανώνεται από τους interns της εταιρίας Hey Success

την Πέμπτη 4 Μαρτίου, 2014

στο Κέντρο Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων Απθ

 

Τελειώνεις το πτυχίο..και μετά;
Κάνεις μεταπτυχιακό.. και μετά;

Η οικονομία στον πάτο..δεν έχεις εμπειρίες, δεν έχεις δουλέψει και δεν έχεις ελπίδες...

Η μήπως έχεις;! Ένα μάθημα ευκαιριών (Opportunities 101) το οποίο έχει σκοπό να ξεφύγει από την θεωρία και να κατευθυνθεί στην πράξη.Να μάθεις τι υπάρχει εκεί έξω που μπορεί να βοηθήσει εσένα αλλά και τους γύρω σου! Γιατί εκεί έξω, υπάρχει ένας κόσμος ατελείωτων ευκαιριών!!

Η είσοδος είναι δωρεάν.