Τελευταίο οργανωμένο καλλιτεχνικό εργαστήριο για φέτος!

Η Υouthfully Yours, μετά από μια επίμονη εβδομαδιαία παρουσία έκφρασης της καλλιτεχνικής μας ανάγκης, κάνει διάλειμμα και κλείνει για ολόκληρο τον μήνα Ιούνιο με το τελευταίο εργαστήριο στις 27/05.

Ξυλάκια κλωστες και αμέτρητα σχέδια με την εφαρμογή μας!

Τι είναι? Το God's eye είναι ένα πνευματικό αντικείμενο . Το Ojo de Dios όπως λέγεται στα Ιπανικά, φτιάχνεται από ξύλο και κλωστές χωρίς να κεντάς ή να πλέκεις όπως ξέρουμε.. συχνά με πληθώρα χρωμάτων.

Eίναι μια αρχαία στοχαστική και πνευματική άσκηση. Κυρίως πρόκειται ως ευχή για καλοτυχία σε ένα σπίτι, τα μοναδικά σχέδια που προκύπτουν όμως το κατατάσουν στα καλλιτεχνικά αντικείμενα συχνά και ως εγκαταστάσεις τέχνης.

 

Έλα να φτιάξουμε Piniatas! Χαρτόκουτα , γκοφρέ χαρτί, ψαλίδια, χρώματα και πολλή διάθεση!

Είτε είναι για ένα πάρτυ έκπληξη στον κολλητό ή της ανιψούλας σου είτε γιατί απλά σου αρέσει το στύλ... μπορείς να μάθεις πώς θα το κάνεις την Παρασκευή 20.05.16 στον χώρο μας! Καλό καιρό να έχει και τα κάνουμε στην ταράτσα αλλά και αν όχι, θα αντέξουμε λίγο ακόμα το υπέροχο εσωτερικό της Σαλονικιώτικης κατοικίας που φιλοξενούμαστε!

Και μην ξεχνάς, δήλωσε συμμετοχή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σκέφτεσαι μάρμαρα και τεράστιες μεταλλικές κατασκευές όταν ακούς γλυπτική;

'Οταν ακούς μικρογλυπτική; Όλα τα υλικά συμπεριλαμβάνονται! Σύρμα, πλαστελίνες, πηλός και σαπούνι! Μικρογλυπτικές εφαρμογές, εισαγωγή στην φιγούρα και την φόρμα θέτοντας μια μικρή βάση για το μεγάλο κεφάλαιο που είναι η γλυπτική.