Δράσεις στην πόλη by

Youthfully Yours Gr & PlanBe, Plan it Be it

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Youthfully Yours GR είναι ένας Μη Κυβερνητικός Οργανισμός από την Ελλάδα με δραστηριότητα σε Ευρωπαϊκό επίπεδο, που ενδιαφέρεται για τις Τέχνες και τον Πολιτισμό, το Περιβάλλον, τη Δημοκρατία, τον Εθελοντισμό, όπως και τις αστικές δραστηριότητες.

Επιθυμεί να ενθαρρύνει τους νέους να συμμετέχουν σε Ευρωπαϊκά προγράμματα κατάρτισης και ανταλλαγής στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+, έτσι ώστε να οικοδομηθεί ένα ισχυρότερο μέλλον για την χώρα μας.

Ο οργανισμός τα τελευταία χρόνια είναι ιδιαίτερα ενεργός στον τομέα των αστικών δράσεων έχοντας πραγματοποιήσει ποικίλες επιτυχημένες δράσεις στοχεύοντας στην προώθηση μιας πιο θετικής και αισιόδοξης αντιμετώπισης της καθημερινότητας.

Η Happy Thoughts είναι μια αστική δράση που έχει στόχο να υπενθυμίσει στους ανθρώπους τα ουσιαστικά πράγματα στη ζωή, εμπνέοντας και διαδίδοντας χαρά και αισιοδοξία. Πρόκειται για μια δράση που ξεκίνησε στις ελληνικές πόλεις και επεκτείνεται στην Ευρώπη. Ήδη σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Βόλο, Σέρρες αλλά και Σλοβενία, Ρουμανία, Αρμενία  έχουν μοιραστεί εκατοντάδες ευχάριστες σκέψεις από εθελοντές και συνεργάτες του Youthfully Yours.

 Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Σκέψης στις 21 και 22 Φεβρουαρίου, οι εθελοντές του PlanBe, Plan it Be it NGO ετοιμάζονται να μοιράσουν Happy Thoughts στους περαστικούς. Όλοι θα είμαστε εκεί, προσφέροντας όχι μόνο μια σκέψη, αλλά και διάπλατα χαμόγελα, αυθορμητισμό και θετική ενέργεια, που στις μέρες μας είναι πιο αναγκαία από ποτέ.

Θα βρισκόμαστε:

  • Κυριακή 21 Φεβρουαρίου, 11 π.μ στις οδούς Λήδρας & Ονασαγόρου, Λευκωσία
  • Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου, 9 π.μ. στο Πανεπιστήμιο Κύπρου

 

Στοιχεία επικοινωνίας:

Facebook page: Happy Thoughts, Youthfully Yours

Pin It