Είστε έτοιμοι-ες για ένα καλλιτεχνικό, δημιουργικό και (γιατί όχι;) παιχνιδιάρικο Πάσχα;

Τότε σας περιμένουμε αυτήν την Παρασκευή, 22/4 και ώρα 17.00 για το καλλιτεχνικό εργαστήρι με θέμα "Easter Applications" στο YYGR House, Κανάρη 1, περιοχή Μπότσαρη.

Δηλώστε συμμετοχή στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. γράφοντας όνομα, τηλέφωνο επικοινωνίας και στο θέμα "εργαστήριο Easter Applications". Σας περιμένουμε!

Προσοχή! Ακολουθεί κακό λογοπαίγνιο και καλή πρόσκληση:

Θέλετε να αφήσετε την στάμπα σας; Τότε σας περιμένουμε αυτήν την Παρασκευή, ώρα 17.00 για το καλλιτεχνικό εργαστήρι με θέμα "Stamps" στο YYGR House, Κανάρη 1, περιοχή Μπότσαρη.

Δηλώστε συμμετοχή στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. γράφοντας όνομα, τηλέφωνο επικοινωνίας και στο θέμα "εργαστήριο stamps". Σας περιμένουμε!

 

 

 

Αναρωτήθηκες ποτέ γιατί λέμε τα ζώδια άστρα?

Είδες τον Ταύρο ή τον Ζυγό στο ουρανό?

Το ξέρεις οτι οι Καρκίνοι χαρακτηρίζονται από καλλιτεχνικές τάσεις?

Τρυπάμε τον τσίγκο, και φτιάχνουμε φανταστικά φαναράκια για το σαλόνι ή τον κήπο μας, ως προσωποποιημένα δώρα, και μοιραζόμαστε μύθους, επιστημονικά φαινόμενα και άλλα τέτοια, σε ένα μαγικό εργαστήριο!

 

 

Πρωταπριλιά και δεν λέμε ψέματα...
Η Youthfully Yours Gr συνεργάστηκε με το κατάστημα "Handover Thessaloniki", και την Γεωργία Σφακιανάκη, μέλος της ομάδας AposseAdesse Art Group .
Λάτρης της ενδυματολογικής 'επέμβασης' και μαζί με τους εθελοντές του οργανισμού, η Γεωργία, δείχνει πως μπορούν να μεταποιηθούν  παλιά  πολυαγαπημένα  T- Shirts, διαφημιστικά μπλουζάκια ή  μπλουζάκια από το Handover  για όποιον θέλει ένα νέο κομμάτι στην γκαρνταρόμπα του!
Οι επιλογές είναι άπειρες κι ένα απόγευμα σίγουρα δεν φτάνει... Ας ελπίζουμε αυτή η ομάδα να διατηρήσει την όρεξή της για πολλές περισσότερες κινήσεις έκφρασης και να συνεχίσουν με αυτό τον ρυθμό να χρωματίζουν τις μέρες μας.
Στα σκαριά και συνεργασία για εργαστήρια στην μεταποίηση ρούχων και αξεσουάρ από την νέα σεζόν που ξεκινάει 1η Οκτώβρη! ;)