ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

-Θέλεις και εσύ μια ευχάριστη σκέψη για να γίνει η ημέρα σου πολύχρωμη;

 

Η Youthfully Yours GR είναι ένας Μη Κυβερνητικός Οργανισμός από την Ελλάδα με δραστηριότητα σε Ευρωπαϊκό επίπεδο, που ενδιαφέρεται για τις Τέχνες και τον Πολιτισμό, το Περιβάλλον, τη Δημοκρατία, τον Εθελοντισμό, όπως και τις αστικές δραστηριότητες.

Επιθυμεί να ενθαρρύνει τους νέους να συμμετέχουν σε Ευρωπαϊκά προγράμματα κατάρτισης και ανταλλαγής στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+, έτσι ώστε να οικοδομηθεί ένα ισχυρότερο μέλλον για την χώρα μας.

Ο οργανισμός τα τελευταία χρόνια είναι ιδιαίτερα ενεργός στον τομέα των αστικών δράσεων έχοντας πραγματοποιήσει ποικίλες επιτυχημένες δράσεις στοχεύοντας στην προώθηση μιας πιο θετικής και αισιόδοξης αντιμετώπισης της καθημερινότητας.

Η Happy Thoughts είναι μια αστική δράση που έχει στόχο να υπενθυμίσει στους ανθρώπους τα ουσιαστικά πράγματα στη ζωή, εμπνέοντας και διαδίδοντας χαρά και αισιοδοξία. Πρόκειται για μια δράση που ξεκίνησε στις ελληνικές πόλεις και επεκτείνεται στην Ευρώπη. Ήδη σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Βόλο, Σέρρες αλλά και Σλοβενία, Ρουμανία, Αρμενία, Κύπρο έχουν μοιραστεί εκατοντάδες ευχάριστες σκέψεις από εθελοντές και συνεργάτες της Youthfully Yours.

Αυτή την Τρίτη, 12 Απριλίου 2016 οι εθελοντές ετοιμάζονται να μοιράσουν Happy Thoughts στους περαστικούς στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων στις 12 το μεσημέρι. Όλοι θα είμαστε εκεί, προσφέροντας όχι μόνο μια σκέψη, αλλά και διάπλατα χαμόγελα, αυθορμητισμό και θετική ενέργεια, που στις μέρες μας είναι πιο αναγκαία από ποτέ.

-New Happy Thought Action-Do you need some pleasure jolts? :)Vicky, Galini, Silia, Elias, Tatiana and many volunteers...

Posted by Happy thoughts, Youthfully Yours on Thursday, April 7, 2016

Στοιχεία επικοινωνίας:

Facebook page: Happy Thoughts, Youthfully Yours

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Pin It