Μια ακόμα δράση στο δρόμο από την ομάδα εθελοντών της Youthfully Yours Gr οπου μετά από βαθιά περισυλλογή και καινοτόμες ιδέες που έκαναν πάταγο, αποφάσισαν να διοχετεύσουν την ενέργεια και το ταλέντο τους στην προσπάθεια να σώσουν το νερό!
Η ευτυχής ανακάλυψη της... 2ης ύλης μας (1η το νερό!) τα μπαλονάκια, ενθουσίασε όλη την παρέα και περάσαμε ώρες γεμίσματος και νεροπόλεμου, -
ε, μας πήρε λίγο παραπάνω γιατί παίζαμε κιόλας- είχαν σαν αποτέλεσμα να γεμίσουμε 700 νερομπαλονάκια για όλους αυτούς που θα συναντούσαμε στο δρόμο!

Σε καθεμία από τις 700 πολύχρωμες νερόφουσκες ήταν δεμένες φράσεις που αυξάνουν την ευαισθητοποίηση σε σχέση με την κατανάλωση του νερού και με το πως το διαφυλάσσουμε, η χρήση του ανα τον κόσμο και άλλα fun facts που μας δίνουν να καταλάβουμε περισσότερο τις διαστάσεις που επιρρεαζόμαστε από το πολύτιμο αγαθό.

Εμείς το ευχαριστηθήκαμε και μοιράσαμε 700 waterbombs σε 1¨30 ώρα, στην Καμάρα στην Θεσσαλονίκη.

Πολλαπλασιαστική δράση η εκδήλωση(hyperlink το link από την καρτέλα του event στο Site: Portfolio -> Action -Reaction) στο σπίτι της Youthfully Yours την επόμενη μέρα, Τετάρτη 22 Μαρτίου, Παγκόσμια ημέρα για το νερό για προβολή ταινίας και όπως συνηθίζουμε, παιχνίδια.

To event μας στο Facebook

      

 

 

Publications
http://www.mycampus.gr/diimeri-drasi-enimerosis-gia-nero/
http://www.cityportal.gr/articles_det1.asp?subcat_id=225&article_id=93232
http://www.thestival.gr/culture/actions/item/300450-thessaloniki-moirasan-nerofouskes-stelnontas-minymata-euaisthitopoiisis-gia-tin-pagkosmia-imera-nerou-foto

-Θέλεις να γίνεις μέρος της ομάδας και να οργανώσεις αντίστοιχες εκδηλώσεις?
- Θέλεις να να γνωρίσεις νέους ανθρώπους και να οργανωθείς μέσα σε μια ομάδα?
- Γίνε εθελοντής εδώ

Pin It