ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Το Youthfully Yours GR είναι ένας Μη Κυβερνητικός/Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός από την Ελλάδα με δραστηριότητα σε Ευρωπαϊκό επίπεδο, που ενδιαφέρεται για τις Τέχνες και τον Πολιτισμό, το Περιβάλλον, τη Δημοκρατία, τον Εθελοντισμό, όπως και τις αστικές δραστηριότητες Επιθυμεί ακόμη να ενθαρρύνει τους νέους να συμμετέχουν σε Ευρωπαϊκά προγράμματα κατάρτισης και ανταλλαγής στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+, έτσι ώστε να οικοδομηθεί ένα ισχυρότερο μέλλον για την χώρα μας.

 

        

Ο οργανισμός τα τελευταία χρόνια είναι ιδιαίτερα ενεργός στον τομέα των αστικών δράσεων έχοντας πραγματοποιήσει ποικίλες επιτυχημένες δράσεις στην πόλη μας, με σκοπό την προώθηση του οργανισμού, και συνεπώς τη μεγαλύτερη συμμετοχή των νέων της Θεσσαλονίκης σε Ευρωπαϊκά προγράμματα, αλλά και την προώθηση μιας πιο θετικής και αισιόδοξης αντιμετώπισης της καθημερινότητας

Θα πραγματοποιηθεί μια σειρά από 4 workshop που θα έχουν ως κύριο στόχο να εισάγουν τους συμμετέχοντες  στην καλλιτεχνική επαναχρησιμοποίηση  ανακυκλώσιμων υλικών που θα ανοίξουν καινούργιους ορίζοντες στο τι μπορούμε να κάνουμε με ένα απλό υλικό που σε άλλη περίπτωση απλά θα πετούσαμε. Θα κάνουμε τα δικά μας χριστουγεννιάτικα δώρα,  διακόσμηση για το σπίτι ακόμα και το δικό μας μικρο περιοδικό, κι άλλα χρηστικά αντικείμενα. Τα 4 workshop είναι τα εξής :

  • Upcycle.It.Yourself., Turn nothing into something! -20/11/2015
  • Fanzine, Make your own fan magazine! - 27/11/2015
  • Pop-it-Up, Experimentize with paper crafts, origami and 3D cards. - 04/12/2015
  • DIY your X-mas, Make your own decoration and gifts. - 11/12/2015

Οι θέσεις θα είναι περιορισμένες γι αυτό σας προσκαλούμε να  κατοχυρώσετε την δική σας τώρα στο email : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  γράφοντας το όνομά σας και το όνομα του workshop το οποίο σας ενδιαφέρει.

 

Δράσεις στην πόλη

by

Youthfully Yours

 

    

Τηλέφωνα Επικοινωνίας

+30 694 885 9718, +30 2314009692

Pin It