«- Κι ένα νεράκι!
. - Βρύσης?
. - Εμφιαλωμένο παρακαλώ »

Μπουκαλάκι με ετικέτες σε κάθε εστιατόριο και καφετέρια,
σε κάθε μεγάλο αθλητικό γεγονός,
σε κάθε πολιτική συνάντηση ή εκδήλωση στο δρόμο
στα τουριστικά μέρη,
στην θάλασσα,
σχεδόν τα μισά μας σκουπίδια και πάει λέγοντας.

Μπουκαλάκια φτηνά, ακριβά, μυρωδάτα, με γεύσεις φρούτων-μέντας-απληστίας-κέρδους, και με συστατικά όπου προορίζονται συχνά για την αλλαγή της γεύσης και μόνο.

Την Τρίτη , 21 Μαρτίου η ομάδα εθελοντών των Street Actions της Youthfully Yours Gr κάλεσε περαστικούς στην Καμάρα μοιράζοντας ένα μικρό δωράκι κι εμάς εδώ τους... ιντερνετικούς με event όπου μοιραστήκαμε πολλές πληροφορίες σχετικά με το νερό την χρήση του ανά τον κόσμο και άλλα fun facts.

Thn Τετάρτη, 22 Μαρτίου, Παγκόσμια ημέρα για το νερό παρακολουθήσαμε ταινία
δεχτήκαμε κόσμο στο σπίτι της ΥΥ και παίξαμε, ξαναπαίξαμε παιχνίδια γνωριμίας, quiz κ.α., είδαμε ντοκυμαντέρ για τις Σκουριές Χαλκιδικής και όπως συνηθίζουμε, γεμίσαμε εποικοδομητικά την μέρα μας γνωρίζοντας νέους ανθρώπους με όχι τόσο συνηθισμένες δραστηριότητες.
Εξασκήσαμε τα αγγλικά μας μιας και είχαμε επισκέπτες από την Πολωνία, εργαζόμενους για την νεολαία που είναι εδώ με πρόγραμμα μέσω του οργανισμού MediaTerraΝea, δεχτήκαμε κορίτσια που ήρθαν να λύσουν απορίες για την συλλογικότητα στο πλαίσιο εργασίας τους για την Βουλή των Εφήβων
και κάθε φορά μένουμε λίγο περισσότερο στην ταράτσα με τις δραστηριότητές μας μιας και μας έλειψαν οι καλές μέρες και ο υπέροχος ήλιος για να πίνουμε το καφεδάκι μας εκεί.

Pin It