Πως ξεκίνησε η εμπειρία μου με το Youthfully Yours GR? Χμμμ... τους βρηκα τυχαία, ή μάλλον αυτοί με βρήκαν. Γενικά αλληλοβρεθήκαμε. Όλα ξεκίνησαν, όταν συμμετείχα σε ένα training course στην Πολωνία κ το Υouthfully δεν ήταν παρά μία άτυπη ομάδα, 2 νέων με μεράκι, χαρά κ όνειρα. Έτσι λοιπόν αρχίσαμε ένα μοναδικό ταξίδι το οποίο μας έβγαλε μέχρι την άκρη του κόσμου. Το προσπαθήσαμε αρκετά αλλά η ίδρυση του οργανισμού είναι πλέον γεγονός.

Ο ενθουσιασμός του πρώτου ταξιδιού δεν συγκρίνεται. Οι εμπειρίες μένουν βαθιά χαραγμένες και φτάνεις σε σημείο όπου θυμάσαι κ τις παραμικρές λεπτομέρειες. Όσο το ταξίδι συνεχίζει, έρχεται κ μεστώνει μέσα σου. Γίνεται αναπόσπαστο κομμάτι που δεν μπορείς πλέον να το αποχωριστείς.

Δεν μπορώ να σας δώσω τα μάτια μου για να δείτε, αλλά γι' αυτό υπάρχει αυτός ο υπέροχος οργανισμός που παρέχει σε όλους μας, τη δυνατότητα να μην γνωρίζουμε σύνορα, να συναντάμε ανθρώπους, κουλτούρες κ’ μέσω των προγραμμάτων της άτυπης μάθησης να λαμβάνουμε γνώσεις, διαρκώς.

Ο έμπρακτος εθελοντισμός είναι εργασία όχι δουλειά, είναι προσφορά κ’ ανιδιοτελή αμοιβή. Είναι να μοιράζεις τον ελεύθερό σου χρόνο καλλιεργώντας ιδέες. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Pin It

Past partners talk about us...

Ελένη Ιωαννίδου

Ρία Γεωργιάδου